Szakértői javaslatok a CSOK-hoz - videóval!

Hogyan lehetne javítani a CSOK-on, hogy a megcélzott csoportok tudják a legjobban kihasználni? Hogyan lehetne felújítani piaci alapon a ...

Hogyan lehetne javítani a CSOK-on, hogy a megcélzott csoportok tudják a legjobban kihasználni? Hogyan lehetne felújítani piaci alapon a Kádár-kockákat? Hogyan fehéríthető tovább az építőipar? Hogyan kerülheti el Magyarország az elmúlt évtizedek hibáit a lakáspolitikában?

A többi között ezekre a kérdésekre is válaszoltak a a meghívott szakértők a lakásépítésekről, lakásfelújításokról rendezett szakmai eszmecserén áprilisban, a Parlamentben. A legfontosabb témák a CSOK és az áfacsökkentés hatásai, a lakáshitelezés alakulása, az ingatlanpiac változásai, a beinduló ingatlanberuházások, illetve az építőipar állapota, kilátásai voltak.

Minden szakértő hangsúlyozta az építés és a felújítás egyidejű szükségességét, valamint a kiszámíthatóság, a hosszú távú tervezhetőség kiemelt fontosságát.

A következő videó a meghívott szakértők javaslatait, véleményét foglalja össze.

A felvétel 2016.04.05-i „Szakpolitikai eszmecsere a lakásépítésekről, lakásfelújításokról” című rendezvényen készült a Parlamentben.

Résztvevők:

o Balla Ákos, a Balla Ingatlanirodák tulajdonos ügyvezetője,

o Kemény Péter, az ÉVOSZ alelnöke,

o Kormos Zoltán, az OTP Bank Nyrt. igazgatója, a Lakáshitelek Főosztályának vezetője

o Dr. Maráczi Zsolt, a Társaság a Lakásépítésért, Lakásfelújításért Egyesület ügyvezető elnöke,

o Morafcsik László, a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. értékesítési és marketing igazgatója

o Dr. Takács Ernő, az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület elnöke.


2016. május 22., TLE

Related

társaság a lakásépítésért 786013765239013715

Népszerű bejegyzések

item